Bygghissar

Hisslösningar – bygg- och materialhissar

Vi på Libergs Sweden har kompletta hisslösningar till uthyrning för de flesta arbetsplatser. Vi erbjuder hissar för material- och persontransport helt efter era önskemål och behov, oavsett om det gäller större eller mindre arbetsplatser. Libergs Sweden har lång erfarenhet av hisslösningar med tillhörande montering och besiktning och sedan många år tillbaka flera nära samarbeten med olika hissleverantörer.

Vi tar säkerhet och kvalitet på allvar, är en trygg partner och ser till att de material- och bygghissar ni beställer av oss levereras i tid.
Genomtänkta hisslösningar från oss ger er möjlighet att utföra mer effektivt arbete – någonting som blir lönsamt på sikt!

Behöver du en effektiv hisslösning? Vi besöker din arbetsplats

Vi finns utspridda i flera städer över hela Sverige och om ni behöver en hisslösning som ni kan lita på kommer vi gärna ut till er arbetsplats. Vi undersöker arbetsplatsen och kan få en bra uppfattning om hur ert arbete kommer att utföras. Därefter kan vi lämna den bästa lösningen för bygghissar, materialhissar eller personhissar så att det passar ert projekt.

Se några av våra tidigare arbeten och referenser här.

Av oss får du service för bygg- och materialhissar

När du anlitar oss har du alltid tillgång till vår service. Om någonting allt mot förmodan skulle hända med hissarna under arbetet kan vi snabbt ge service.

När du anlitar oss får du service som

  • godkända och besiktigade hissar
  • underlag för beräkning av infästning
  • en dedikerad kontaktperson genom hyrestiden.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss om du söker hisslösningar eller vill veta mer om hur vi arbetar.
Kontakta oss på Libergs Sweden så hjälper vi dig – vi har lång erfarenhet och många nöjda kunder inom svensk industri- och byggsektor.

Läs mer om våra certifieringar och vårt arbetssätt här.

Få en kostnadsfri offert!