Fasad­ställningar

Fasadställningar – säkra och smidiga

I nästan 30 år har Libergs Sweden levererat professionella fasadställningar för ett stort antal projekt runt om i Sverige. Till oss vänder du dig när du behöver en högklassig ställning för målning, murning eller för snickeriarbeten till exempel. Vi skapar förutsättningar för alla typer av fasadarbeten, där det finns fackmannamässiga krav på säkerhet och resultat. Lösningarna vårt arbete resulterar i överensstämmer alltid med dina önskemål och förutsättningar. Ända från kalkyl och montering till avtransportering – ställningen anpassas alltid i enlighet med dina behov. Tack vare att vi har stora mängder fräscht ställningsmaterial samt fordon och maskiner på våra depåer så har vi kapacitet för att vara med när det ska investeras i nya stora projekt. Vi har över 30 000 ton ställningsmaterial!

Med Libergs Sweden kan du vänta dig ställningar som är:

  • Säkra
  • Mångsidiga
  • Kostnadseffektiva

Säkert arbete på hög nivå med fasadställningar

När du anlitar Libergs Sweden kan du alltid räkna med att få en säker fasadställning, även på riktigt höga höjder. Säkerheten kompromissar vi aldrig med. Vi beräknar och dimensionerar våra ställningslösningar i enlighet med AFS 2013:4 §54. På våra rejäla konstruktioner står du stadigt och tillåts lägga allt fokus på arbetet som ska utföras. Med vår gedigna erfarenhet läggs grunden och höjden för lyckade projekt. Våra medarbetare är välutbildade och skickliga och utför alltid jobbet med hög nivå av service och kvalitet.

Vi erbjuder en helhetslösning av ställningsbygget, där vi även erbjuder möjligheten att addera väderskydd och bygghiss till våra fasadställningar.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller frågor om fasadställningar!

Har du frågor eller önskar en offert?

Få en kostnadsfri offert!