Om Libergs Sweden AB

Vi inom Libergs Sweden AB strävar efter en balans där vi försöker ha ca 70 % egen personal och ca 30 % inhyrd personal. Vi jobbar även med lärlingsprogram, att kunna erbjuda våra ungdomar en chans att komma in i yrkeslivet ser vi som väldigt positivt. Libergs Sweden är auktoriserade av branschorganisationen STIB.

Sysselsatte år 2017 nära på 380 montörer, samt hanterade över 12.000 ton ställningsmaterial. Vi omsatte under samma period 348 msek, vilket är mest i Sverige inom branschen. Vi har erhållit AAA från Bisnode – vilket är den högsta kreditvärderingen i Sverige.

Vi är självklart ett kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat företag enligt BKMA.

Sedan 2016 är Libergs Sweden certifierade enligt Sellihca.

En trygg partner

Vi är en partner som levererar i tid och som utlovat.

En trygg partner

Vi är en partner som levererar i tid och som utlovat. Vi gör det snabbt och effektivt vilket gynnar din ekonomi. Vi utför jobbet med största säkerhet, god kvalitet och service med utbildad personal.

Pålitlighet

Ett ärligt och pålitligt företag

Pålitlighet

Att våra kunder och vår omvärld ser oss som ett ärligt och pålitligt företag med marknadens bästa tjänster

Kompetent personal

Välutbildade, kompetenta, skickliga och erfarna medarbetare.

Kompetent personal

Libergs är vi stolta över att ha många välutbildade, kompetenta, skickliga och framför allt erfarna medarbetare. Våra arbetsledare och montörer skapar en bredd i vårt arbete som gör att vi kan ta oss an många typer av uppdrag.

Stabil ekonomi

Ekonomi som ger oss självständighet och frihet

Stabil ekonomi

Att vi har en bra och stabil ekonomi som ger oss självständighet och frihet för att säkerställa en hög konkurrensförmåga.

Trivsel

Våra medarbetare trivs med sitt arbete

Trivsel

Att våra medarbetare trivs med sitt arbete och är stolta över företagets rykte och tjänster idag och imorgon.

Nöjda kunder

Vi har mer än 30 års erfarenhet av byggentreprenad och byggnadsställningar.

Nöjda kunder

Vi har mer än 30 års erfarenhet av byggentreprenad och byggnadsställningar. Tillsammans med kunnig personal gör detta att vi kan erbjuda dig heltäckande lösningar såväl som specialinsatser inom bygg. Vi fokuserar på kundnöjdhet och satsar på att alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Vi levererar i hela landet

Vi finns etablerade i de flesta större städer i Sverige.

Vi levererar i hela landet

Vi finns etablerade i de flesta större städer i Sverige. Vi utför allt från renovering av er villa upp till stora byggentreprenader och gör det yttersta för att garantera att du ska bli nöjd med jobbet.