Våra tjänster och byggställningar

Söker du en professionell ställningslösning?

Vi är experter på det som i dagligt tal kallas byggställningar. För vanligare byggen och renoveringar räcker det ofta med en fasadställning. Men vi på Libergs har resurser för uppföranden av hela kvarter! Och inte minst ställningar för industrin och komplicerade byggen, här har vi kapaciteten för de största arbetena. Allt konstruerat enligt dina behov och önskemål, och enligt AFS 2013:4 §54 för att alla parter ska känna sig trygga med att ställningen är säker.

Experter på ställningsarbeten

Libergs Sweden har stor erfarenhet av konstruktion av exempelvis hängställningar och gångbroar, samt av stämpställningar för byggnation av anläggnings- och infrastruktur. Ändamålen varierar, men vi levererar alltid en högkvalitativ helhetslösning där vi beräknar och monterar avancerade byggställningar. Efter avslutat bygge är det också vi som river och avtransporterar.

  • Med Libergs Sweden kan du alltid förvänta dig ett förstklassigt och professionellt resultat.
  • Efter 30 år i branschen kan vi ställningar, helt enkelt.
  • Libergs Sweden finns representerade på åtta svenska orter, men vi har kapacitet att tillhandahålla byggställningar och tjänster över hela Sverige.

Här nedanför läser du mer om våra tjänster och byggställningar.

Fasadställningar

I nästan 30 år har Libergs Sweden levererat fasadställningar för olika projekt. Ställningen anpassar vi helt efter era önskemål, oavsett om den ska användas för målning, murning eller snickeriarbeten.

Industriställningar

Libergs Sweden erbjuder kostnadseffektiva ställningsentreprenader mot industrisegmenten petrokemi, pappersindustrin, energi, värme och varv. När ni som kund väljer Libergs Sweden som leverantör får ni en säker ställningsentreprenad med marknadens högsta kvalitet.

Väderskydd

Väderskydd är tillfälliga konstruktioner som skyddar från väder och vind. Vi hantera alla typer av väderskyddskonstruktioner, allt från små fasta pulpettak till stora rullbara tak. Genom att göra sig oberoende av klimatisk påverkan förbättras totalekonomin för ert projekt.

Specialställningar

Vi erbjuder speciallösningar som gångbroar, utrymmningstrappor, avhängningar för fri undergång och hängställningar för Sveriges största byggprojekt. Vi har resurserna för att konstruera lösningar som passar just er.

Bygghissar

Vid många projekt uppstår behov av hissar för material och personer. Vi erbjuder kompletta hisslösningar som motsvarar era önskemål .

Stämpställningar

För projekt som tar ner stora vikter, exempelvis vid gjutning av valv eller förstärka golv, erbjuder vi olika lösningar inom stämp. Vår praktiska erfarenhet garanterar en säker och kostnadseffektiv lösning.