Stämpställningar

Stämpställningar – lösningar inom stämp

​Vi på Libergs Sweden är en ledande leverantör av stämpställningar och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar. Vi har lång erfarenhet och är välkända inom branschen vilket gör att vi alltid kan garantera kostnadseffektiva och säkra lösningar.

Vi samarbetar med trygga leverantörer av stämp så att du alltid kan räkna med pålitlig leverans, säker montering och snabb service vid behov.

Smarta och säkra lösningar från Libergs Sweden

Anlitar du oss när du behöver stämpställningar får du både säkerhet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Vår arbetsprocess är kvalitetssäkrad – från början till slut. Vi samarbetar endast med trygga leverantörer som Layher och DOKA där kvaliteten på stämpen är i fokus. Vår praktiska erfarenhet tillsammans med våra utvalda leverantörers tekniska expertis ger bästa lösningen för ditt projekt.

När du anlitar oss får du

  • trygghet
  • en och samma kontaktperson genom hela processen
  • kvalitativa och säkra stämpställningar från våra leverantörer
  • pålitlig leverans.

Se våra referenser här!

Vi besöker din arbetsplats – och lämnar bästa lösningen för projektet

Vi har goda relationer med både våra kunder och våra leverantörer. Vi kommer alltid ut till din arbetsplats om du önskar så att vi tillsammans kan skaffa oss en bild av hur just ert projekt kommer att se ut. Vi lämnar alltid en offert och förslag på det mest kostnadseffektiva och fördelaktiga upplägget. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare! 

Certifierade och säkra stämp

Ställningarna används vid arbeten där det krävs starka monteringsstöd med stämp inom bygg, anläggning och infrastruktur. Ställningarna stabiliserar byggnadskonstruktioner och klarar av stora vikter, att förstärka golv och lämpar sig vid till exempel gjutningar av valv.

Har du frågor om stämpställningar?

Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor om stämp inom bygg och anläggning!

Letar du efter någon annan typ av ställning? Se alla våra tjänster och typer av ställningar här.

Vi kommer gärna ut till din arbetsplats för att skaffa oss en bättre bild av hur ert arbete kommer att utföras, så att vi kan lämna den bästa lösningen för ert projekt.

Få en kostnadsfri offert!