Byggställningar i Karlstad

Behöver du byggnadsställningar i Karlstad med omnejd? Vi har nöjet att kunna erbjuda våra tjänster! Här har vi funnits i ungefär fem år och kunnat förse Värmland med byggställningar.

Libergs finns för er som projekterar för de riktigt stora byggprojekten – vi har tusentals ton med ställningsmaterial och kunnig personal som är experter på allt vad ställningar heter

Karlstad

BESÖKSADRESS
Fjärrviksvägen 30,
653 50 Karlstad

Telefon: 010-585 60 00
E-post: info@libergs.se

ORG.NR: 556759-9443
F-Skatt: Registrerad

Byggnadsställningar och ställningsbyggare i Karlstad

Vi erbjuder byggställningar till Karlstad-projekt inom:

  • Bygg
  • Industri
  • Infrastrukturprojekt

Det var vi som byggde ställningarna när Kvarteret Fören, Karlstads högsta hus med sina 55 meter, byggdes häromåret.

I oss får du en totalleverantör som ansvarar för hela processen, från projektering och ställningsbygge till avtransportering av ställningsmaterialet när det gjort sitt.

När du behöver byggställningar i Karlstad med omnejd

Som kund kan du känna dig trygg med att anlita Libergs som leverantör. Vi är verksamma i stora delar av Sverige och har materialet du behöver och möjlighet att erbjuda branschens kanske bästa kundservice för allt inom byggställningar och väderskydd.

Hos oss går kvalitet och säkerhet ständigt hand i hand, vi är auktoriserad enligt branschorganisationen STIB och BF9K-certifierade. Resultatet av vårt arbete – trygga arbetsplatser för andra.

Hur kan vi hjälpa dig idag? Varm välkommen att kontakta oss! Tillsammans med er hittar vi unika kundlösningar för just er verksamhet och behov.

Regionchef

Roland Gustavsson
073-239 10 02
roland.gustavsson@libergs.se

Roland Gustavsson

Projektledare

Henrik Gustavsson
070-2504222
henrik.gustavsson@libergs.se

Skicka e-post till oss: