Byggställningar Sundsvall

Libergs är Sveriges största totalleverantör av byggställningar. Vi levererar helhetslösningar till byggbranschen och erbjuder olika typer av ställningar till projekt i Sundsvall. Vårt lager av material är stort så att vi kan ta oss an även de största bygg- och industriprojekten. Som kund hos oss får du säkerhetstänket med dig hela vägen – från leverans till borttransportering av material när arbetet är utfört.

När du behöver byggställningar i Sundsvall erbjuder vi

Hos Libergs hittar du också väderskydd till byggnadsställningar och projekt inom bygg, industri och infrastruktur.

Sundsvall

BESÖKSADRESS
Hantverksvägen 16
861 35 Timrå

Telefon: 010-585 60 00
E-post: info@libergs.se

ORG.NR: 556759-9443
F-Skatt: Registrerad

Certifierade och säkra bygg- och fasadställningar i Sundsvall

Libergs arbetar med stora och små byggföretag med projekt i varierande storlekar. Ingen kund är för stor eller för liten för oss. Våra leveranser och material håller hög kvalitet. Säkerhetstänket är ständigt med oss och alla de byggställningar vi arbetar med är typgodkända enligt EU:s standard.

Professionella ställningsbyggare i Sundsvall

När vi jobbar med byggnadsställningar jobbar vi med service och säkerhet. Våra ställningsbyggare och montörer har hög kompetens och godkänd utbildning. Vi sätter alltid säkerheten först för både kunder och medarbetare och ställer höga krav genom hela processen. Vi är BFK9-certifierade och auktoriserade enligt branschföreningen STiB.

Kontakta oss när du har ett projekt som kräver ställningar i Sundsvall

Kontakta oss när du behöver bygg- och fasadställningar i Sundsvall. Säkerhetstänk, kvalitetssäkrade processer och kunskap är några av de anledningar till att vi är störst i Sverige på ställningar.

Alla våra kunders projekt är unika och vi ser till att du får den bästa kundlösningen. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Regionchef

Pär Eriksson
Tele: 0702447011
par.eriksson@libergs.se

Pär Eriksson

Projektledare

Mikael Nilsson
Tele: 070-3166004
mikael.nilsson@libergs.se

Skicka e-post till oss: