Industri­ställningar

Industriställningar av högsta kvalitet

Söker du en pålitlig ställningsentreprenad för industriställningar?

Det är vi på Libergs Sweden som har resurserna för att klara de riktigt stora arbetena. Libergs Sweden AB erbjuder trygga och kostnadseffektiva ställningsentreprenader mot industrisegmenten petrokemi, pappersindustrin, energi, värme och varv. När ni som kund väljer Libergs Sweden som leverantör får ni en säker ställningsentreprenad med högsta tänkbara kvalitét. När industriställningar ska på plats gäller det ofta sammanhang av industriella underhåll, där det krävs mycket personal som kan få upp ställningar med en tidseffektiv medvetenhet. Alla som arbetar hos Libergs är kunniga, utbildade och har stor erfarenhet av komplicerade byggprojekt. Vi monterar och demonterar ställningarna för att du som kund ska kunna fokusera på din kärnverksamhet i stället.

Med industriställningar från Libergs Sweden kan du vänta dig:

  • Effektiv montering
  • Säkert utförande
  • Kunnig, rutinerad personal
  • Beprövad kunskap

Trygg ställningsentreprenad

Libergs industriservice är etablerat från Sundsvall i norr till Helsingborg i söder, vi utför ställningsentreprenader i stora projekt samt underhållsarbeten mot ramavtalskunder. Vi vet vad Sveriges största projekt och anläggningar kräver. Libergs är certifierade enligt BF9K och är en auktoriserad ställningsentreprenör i enlighet med STIB. Det innebär bland annat att vi alltid utför vårt arbete enligt gällande skydds- och säkerhetsföreskrifter. När det kommer till industriställningar gäller det dels att man har en stor insikt i ställningsbyggnation, men också att man har vetskap och förståelse för kundens anläggning. Med tusentals ton ställningsmaterial har vi på Libergs kapaciteten att ta oss an projekten på den högsta nivån.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du har frågor om industriställningar!

Har du frågor eller önskar en offert?

Tack vare att vi har stora mängder fräscht ställningsmaterial, fordon och maskiner på våra depåer så har vi kapacitet för att vara med när det ska investeras i nya stora projekt.

Få en kostnadsfri offert!