Libergs – byggställningar i Norrköping

Har du behov av byggnadsställningar för byggprojekt i Norrköping med omnejd? Libergs har levererat ställningar till de riktigt stora projekten i Norrköping sedan 2015. Exempel på projekt där vi varit eller är inblandade är:

  • Sandbyhov (Nodhuset)
  • Vrinnevisjukhuset
  • Skenäs Fängelse

Norrköping

BESÖKSADRESS
Zinkgatan 10
60223 Norrköping

Telefon: 010-585 60 00
E-post: info@libergs.se

ORG.NR: 556759-9443
F-Skatt: Registrerad

Vi är dina ställningsbyggare i Norrköping

Libergs löser Sveriges största ställningsbehov! Vårt lager av ställningsmaterial är svårslaget stort. Tillsammans med våra kunder skapar vi lönsamma projekt där säkerheten alltid står i fokus – kärnan i vårt arbete är att bygga säkerhet så att andra kan utföra sina jobb. Vi på Libergs strävar alltid efter långsiktiga samarbeten – det tror vi ger bäst avkastning både för oss och dig som kund.

Libergs är totalleverantör av ställningar och hjälper dig med allt från kalkylering och transport till bygghissar och väderskydd. Vi har resurser till att uppföra:

Kontakta oss när du behöver byggnadsställningar i Norrköping

När du behöver byggställningar för de riktigt stora projekten i Norrköping kontaktar du oss på Libergs. Vi resurser och kapacitet för de riktigt stora och krångliga projekten – för oss som ställningsbyggare är ingen utmaning för svår!

Har du några frågor om våra ställningar eller hur vi kan hjälpa dig?

På den här sidan hittar du alla kontaktuppgifter du behöver, som telefonnummer, mailadresser och karta.

Regionchef

Mats Stridh
Tele: 0703865554
mats.stridh@libergs.se

Mats Stridh

Skicka e-post till oss: