Väderskydd

Vädret växlar och det är omöjligt att veta om det kommer se likadant ut vid ett projekts slut som vid start. Med ett rejält och kvalitativt väderskydd arbetar man säkert oavsett väder, samtidigt som material, verktyg och byggnader skyddas.

Vi på Libergs Sweden kan hantera alla typer av väderskyddskonstruktioner, allt från små fasta pulpettak till stora rullbara tak. Är du bekant med ställningsbygge så vet du att det inte finns några givna lösningar, utan allt handlar om att anpassa bygget till situationen. Detsamma gäller för montering av väderskydd – som vi på Libergs konstruerar enligt kundens behov och önskemål.

Skydd mot väder och vind 

Väderskydd är tillfälliga konstruktioner som skyddar från väder och vind. Genom att göra sig oberoende av klimatisk påverkan vågar vi påstå att det förbättrar totalekonomin för Ert projekt. Vi erbjuder alltid väderskydd av högsta kvalitet. Ett stort rullbart och fuktsäkert väderskydd skapar en torr miljö under ombyggnation eller anläggningsarbeten, samtidigt som det skapar förutsättningar för att lyfta in material. Våra fasta pulpettak passar för mindre byggen.

  • Högsta tänkbara kvalitet
  • Över 30 års erfarenhet i branschen
  • ”Paketlösning” med ställning och väderskydd

 

Ofta vill våra kunder hyra väderskydd i kombination med fasadställning vid allt från anläggningsarbeten till renoveringar. Men Libergs tillhandahåller inte bara skydd för fasader – Vi har skydd för Sveriges största byggen. Minns du bygget av ”guldbron” vid Slussen i Stockholm? Där var Libergs på plats med ställningar – och väderskydd.

 

Byggställning med väderskydd

Väderskydd ska inte ses som en extra kostnad, utan som en förutsättning för ett effektivt arbete med förbättrad arbetsmiljö, och kortare byggtider. Libergs erbjuder flexibla lösningar, oavsett vad som ska byggas eller vad som ska skyddas så är vi glada över att kunna erbjuda kundanpassade lösningar. Vi kan alltid hjälpa till med väderskydd i samband med att vi monterar fasadställning, och om du behöver det så har vi även byggnadshissar. En sådan paketlösning är effektiv för Er som kund, både kostnadsmässigt och i fråga om tid och energi som Ni annars hade lagt på att söka efter tre separata lösningar. Men inte nog med det –  vi står också för montering och avtransport.

Libergs Sweden är certifierade enligt BF9K-certifierade och auktoriserade enligt STIB. 

Vi kommer gärna ut till din arbetsplats för att skaffa oss en bättre bild av hur ert arbete kommer att utföras, så att vi kan lämna den bästa lösningen för Ert projekt.

 

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du har frågor om väderskydd!

Få en kostnadsfri offert!