Byggställningar i Göteborg och västra Sverige

Söker du efter byggnadsställningar i Göteborg? Libergs är störst i Sverige på ställningar – självklart finns vi representerade i Göteborg. Vi täcker även hela västra Sverige ner till Helsingborg och Lund.

I Göteborg har våra byggnadsställningar eller väderskydd använts vid bland annat renoveringen av Posthotellet, Bläseboskolan och Kulturhuset i Bergsjön.

Projekt vi är inblandade i just nu är bland annat en fasadrenovering vid Drottningpassagen, dit vi levererat ett jättestort väderskydd – välbehövligt, i staden där det alltid blåser!

Göteborg

BESÖKSADRESS
Exportgatan 73
422 46 Hisings Backa

Telefon: 010-585 60 00
E-post: info@libergs.se

ORG.NR: 556759-9443
F-Skatt: Registrerad

Driftansvarig för Helsingborg.

Vi håller ställningarna i Göteborg sedan 2015

Sedan 2015, då Libergs förvärvade Bilfinger, är det oss du ska vända dig till när du behöver ställningar i Göteborg med omnejd. Vi hjälper dig med:

Väderskydd kombinerat med byggnadsställningar i Göteborg

När man arbetar på byggnadsställningar i ett klimat som Göteborgs står det snart klart att det finns en viktig detalj som inte får glömmas – väderskyddet. I ett så pass kustnära och blåsigt klimat är det viktigt att skydda medarbetare, verktyg och utrustning från de påfrestande vindarna. Väderskydd höjer kvaliteten på arbetsmiljön vilket kan effektivisera arbetet.

Vi erbjuder kompletta program med både byggnadsställning, väderskydd och även bygghissar om du behöver det – positivt för projektets totalekonomi.

Som störst i Sverige på ställningar har vi stor kunskap och erfarenhet av säkerhet på hög höjd. Du kan vänta dig en partner som är både flexibel och säker. Vi arbetar endast med typgodkända ställningar enligt EU-standard.

 

Kontakta oss på Libergs i Göteborg när du behöver byggställningar i Västra Sverige!

Regionchef

Fredrik Jensen
Tele: 0705667548
fredrik.jensen@libergs.se

Fredrik Jensen

Arbetsledare

Artur Kutrzeba
Tele: 0738518642
artur.kutrzeba@libergs.se

Skicka e-post till oss: