Byggställningar Uddevalla

Libergs är störst i Sverige på ställningar inom bygg. Vi är en helhetsleverantör och kan erbjuda flera olika typer av byggnadsställningar för projekt i Uddevalla med omnejd.

Libergs erbjuder

Vi erbjuder även väderskydd för projekt inom bygg, industri och infrastruktur.

Vårt materiallager är stort och vi erbjuder totallösningar för ställningar i Uddevalla där hela ledet med leverans, montering och borttransport ingår.

Uddevalla

BESÖKSADRESS
Friggavägen 1
451 76 Uddevalla

Telefon: 010-585 60 00
E-post: info@libergs.se

ORG.NR: 556759-9443
F-Skatt: Registrerad

Säkra och certifierade byggnadsställningar för alla projekt

På Libergs arbetar vi med både stora och små projekt åt byggföretag. Av oss får du säkra och högkvalitativa ställningar. Vi arbetar endast med seriösa underleverantörer som levererar typgodkända byggställningar enligt EU-standard.

Professionella ställningsbyggare i Uddevalla

Våra ställningsbyggare har rätt kompetens och utbildning. Fokus ligger alltid på säkert bygge. Vi är auktoriserade enligt branschföreningen STiB och BF9K-certifierade. På Libergs ställer vi höga krav på säkerhet genom hela byggprocessen.

Utöver montage av våra professionella ställningsbyggare får du också service och professionellt bemötande av våra projektledare och kontaktpersoner. Vi jobbar inte bara med kvalitativa ställningar, utan vill att du också ska få bästa möjliga service när du har kontakt med oss.

Kontakta oss när du behöver väderskydd eller byggställningar i Uddevalla

Välkommen att kontakta oss när du letar byggnadsställningar. Vi har stor kunskap, lång erfarenhet och är störst i Sverige på ställningar – vi kan ta oss an de allra största projekten. Trygghet, kompetens och pålitlighet är fokus för oss på Libergs så att alla våra kunder ska bli nöjda kunder.

Skicka e-post till oss: